Loader

Ομελέτα με τηγανητά κολοκυθάκια και γαλοπούλα

2013-06-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 12λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

Συστατικά  

 

3αυγά χτυπημένα

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κολοκυθάκι κομμένο σε ροδέλες και ελαφρά τηγανισμένο σε λίγο λάδι

1/2φλ.γαλοπούλα βραστή ψιλ/νη

1φλ.ένταμ τριμμένο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα αυγά με τη γαλοπούλα , τα τηγανισμένα κολοκυθάκια και το τυρί. Πασπαλίζουμε με το αλατοπίπερο και την ρίχνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με λάδι. Την ψήνουμε 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά. Την σερβίρουμε ζεστή ή κρύα σκέτη σαν μεζές ή με κάποια σαλάτα εποχής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.