Loader

Ομελέτα γεμιστή με σπανάκι και φέτα

2013-06-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

  • Γλυκοπατάτα tex mex

  • Mπανανογλυκό με καρύδα

  • Κέικ μερέντα μπανάνα χωρίς αλεύρι

Συστατικά  

 

3αυγά χτυπημένα

Λάδι

Αλατοπίπερο

2κ.σ.γάλα

1φλ.σπανάκι ψιλ/νο

2κρεμμύδια φρέσκα

2κ.σ.άνιθος ψιλ/νος

1/2φλ.φέτα θρυμματισμένη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το σπανάκι. Ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια και τον άνιθο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Σε ένα άλλο τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και ρίχνουμε μέσα τα αυγά ανακατεμένα με το γάλα και λίγο αλατοπίπερο. Ψήνουμε την ομελέτα από την μια πλευρά και προσεχτικά την γυρίζουμε κι από την άλλη. Ρίχνουμε στη μισή πλευρά το μείγμα από το σπανάκι και από πάνω του τη θρυμματισμένη φέτα. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μόλις ψηθεί και η άλλη πλευρά διπλώνουμε την ομελέτα στη μέση και την μεταφέρουμε σε πιάτο για να σερβίρουμε.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , , Συστατικά: , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.