Ομελέτα γεμιστή με σπανάκι και φέτα
2013-06-02- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
Βαθμολογία
(4 / 5)
1 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
3αυγά χτυπημένα
Λάδι
Αλατοπίπερο
2κ.σ.γάλα
1φλ.σπανάκι ψιλ/νο
2κρεμμύδια φρέσκα
2κ.σ.άνιθος ψιλ/νος
1/2φλ.φέτα θρυμματισμένη
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το σπανάκι. Ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια και τον άνιθο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Σε ένα άλλο τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και ρίχνουμε μέσα τα αυγά ανακατεμένα με το γάλα και λίγο αλατοπίπερο. Ψήνουμε την ομελέτα από την μια πλευρά και προσεχτικά την γυρίζουμε κι από την άλλη. Ρίχνουμε στη μισή πλευρά το μείγμα από το σπανάκι και από πάνω του τη θρυμματισμένη φέτα. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μόλις ψηθεί και η άλλη πλευρά διπλώνουμε την ομελέτα στη μέση και την μεταφέρουμε σε πιάτο για να σερβίρουμε.