Loader

Οι λαγανίτσες της Ζαννέτ

2013-06-04
  • Χρόνος προετοιμασίας: 60λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 30λ
  • Έτοιμο σε: 1:30 ω
Βαθμολογία

(5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

1 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά

300γρ.αλεύρι
1κ.σ.μαγιά σκόνη
Μια πρέζα ζάχαρη
Μια πρέζα αλάτι
3κ.σ.λάδι
Νερό χλιαρό
Σουσάμι για το πασπάλισμα
ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΣΙΜΟ
2/3φλ.νερό
1κ.γλ.ζάχαρη
1κ.σ.αλεύρι
3κ.σ.λάδι

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Ζυμώνουμε καλά όλα τα υλικά για τις λαγάνες και τα κόβουμε σε 2 μπαλίτσες. Τα κρατάμε σε ζεστό μέρος καμια ώρα να φουσκώσουν. Βάζουμε σε μπολ όλα τα υλικά για το σιρόπι και τα ανακατεύουμε καλά να διαλυθεί το αλεύρι. Περιχύνουμε με αυτό τις λαγάνες και τις πλάθουμε σε μακρόστενες λαγάνες. Τα βάζουμε σε ταψί και τα πασπαλίζουμε με το σουσάμι. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180c για 30 λεπτά περίπου.

Κατηγορίες: Ετικέτες: Συστατικά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *