Loader

Οι λαγανίτσες της Ζαννέτ

2013-06-04
  • Χρόνος προετοιμασίας: 60λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
  • Έτοιμο σε: 1:30 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Πασχαλινό ψωμί γεμιστό με παπαρουνόσπορο

  • Τυρόψωμο ολικής άλεσης με καρύδια και ξερά σύκα

  • Πικάντικη φοκάτσια ολικής άλεσης

  • Καλαμποκόψωμο με κολοκυθάκια και pesto

  • Ψωμί caprese

Συστατικά

300γρ.αλεύρι
1κ.σ.μαγιά σκόνη
Μια πρέζα ζάχαρη
Μια πρέζα αλάτι
3κ.σ.λάδι
Νερό χλιαρό
Σουσάμι για το πασπάλισμα
ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΣΙΜΟ
2/3φλ.νερό
1κ.γλ.ζάχαρη
1κ.σ.αλεύρι
3κ.σ.λάδι

Οδηγίες

Βήμα 1

Ζυμώνουμε καλά όλα τα υλικά για τις λαγάνες και τα κόβουμε σε 2 μπαλίτσες. Τα κρατάμε σε ζεστό μέρος καμια ώρα να φουσκώσουν. Βάζουμε σε μπολ όλα τα υλικά για το σιρόπι και τα ανακατεύουμε καλά να διαλυθεί το αλεύρι. Περιχύνουμε με αυτό τις λαγάνες και τις πλάθουμε σε μακρόστενες λαγάνες. Τα βάζουμε σε ταψί και τα πασπαλίζουμε με το σουσάμι. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180c για 30 λεπτά περίπου.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: Συστατικά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *