Loader

Μπυρολιχουδιά

2013-06-01
  • Prep Time: 15λ
  • Cook Time: 15λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

Συστατικά  

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ

2μεγάλες βρασμένες πατάτες και κομμένες σε κυβάκια

15ντοματίνια κομμένα στη μέση

3κ.σ.λάδι

2κ.σ.ξύδι από λευκό κρασί

2/3φλ.ζαμπόν τριμμένο (ζητάμε να μας το κόψουν σε κομμάτι και όχι φέτες ότι αλλαντικό κι αν προτιμήσουμε ώστε να μπορούμε να το τρίψουμε πιο εύκολα

1μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

1κ.γλ.μουστάρδα

1/2κ.σ.μέλι

Αλατοπίπερο

ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΙΑΤΟ

5-6 λουκάνικα καπνιστά Βιέννης ή Φρανκφούρτης ή άλλο της επιλογής μας

Πίτες για σουβλάκια

Λάδι

Αλατοπίπερο

Method

Step 1

Βάζουμε σε ένα μπολ τις πατάτες, το τριμμένο ζαμπόν, το κρεμμύδια και τα ντοματίνια. Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υπόλοιπα υλικά και περιχύνουμε με αυτό το μείγμα πατάτας. Ανακατεύουμε ελαφρά και αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε. Εντωμεταξύ ζεσταίνουμε λίγο λαδάκι σε αντικολλητικό τηγάνι και ψήνουμε τις πίτες και τα λουκάνικα. Πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο κατά βούληση και μεταφέρουμε σε πιατέλα, δίπλα στην πατατοσαλάτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *