Μπρουσκέτα με πράσο και ροκφόρ
2013-07-08- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
6φέτες μπαγιάτικο ψωμί
Λάδι
1μεγάλο πράσο κομμένο σε λεπτές ροδέλες
100γρ.ροκφόρ θρυμματισμένο
Αλατοπίπερο
Χυμό 1 λεμονιού
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε το πράσο μέχρι να μαλακώσει. Το αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε χυμό λεμονιού. Βάζουμε τις φέτες του ψωμιού σε ένα ταψάκι και τις ραντίζουμε ελαφρά με λάδι. Μοιράζουμε πάνω τους το πράσο και διασκορπίζουμε το ροκφόρ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 10 λεπτά , ίσα να λιώσει το τυράκι. Σερβίρουμε αμέσως.