Loader

Μπριζόλες bbq κάρυ

2013-06-11
  • Prep Time: 15λ
  • Cook Time: 35λ
  • Ready In: 50λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

Συστατικά  

 

 

2μπριζόλες χοιρινές λαιμού

Λάδι

Αλατοπίπερο

2φλ.ζωμό κρέατος ή χλιαρό νερό

1/2φλ.bbq sauce

15 ντοματίνια

1κ.σ.κάρυ σκόνη

1/2φλ.κόκκινο κρασί

Method

Step 1

Βάζουμε λάδι σε μια φαρδιά κατσαρόλα και σοτάρουμε τις μπριζόλες να πάρουν χρώμα και από τις 2 πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε μέσα τα ντοματίνια, την bbq sauce,το αλατοπίπερο, το κάρυ και το ζωμό. Αφήνουμε να σιγοψηθούν περίπου 20 λεπτά και τις μεταφέρουμε σε ταψάκι, προαιρετικά , μαζί με τα υγρά από την κατσαρόλα και συνεχίζουμε το ψήσιμο σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για άλλα 15 λεπτά. Αλλιώς συνεχίζουμε το ψήσιμο στην κατσαρόλα για τον ίδιο χρόνο. Τις σερβίρουμε ζεστές με τη σαλτσούλα τους και φρέσκιες τηγανητές πατάτες ή κάποιο αρωματικό ρύζι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *