Loader

Μπριζόλες με σαλάτα μάνγκο

2013-06-15
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 30λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

4χοιρινές μπριζόλες λαιμού
Μείγμα τσίλι για το άλειμμα (1κ.σ.τσίλι σε σκόνη,αλάτι,1κ.σ.ζάχαρη)
Λάδι
Αλατοπίπερο
1μάνγκο κομμένο σε κυβάκια
Το χυμό από 2 λεμόνια
1/2ματσάκι μαιντανός ψιλ/νος
1μεγάλη ντομάτα κομμένη σε κυβάκια

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Αλείφουμε τις μπριζόλες με το μείγμα τσίλι που ετοιμάσαμε και βάζουμε λίγο λαδάκι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι για να βάλουμε τις μπριζολίτσες μας να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Μόλις ροδοκοκκινήσουν τις μεταφέρουμε σε ταψάκι και συμπληρώνουμε 1 ποτήρι νερό. Τις ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου για 30 λεπτά περίπου. Εντωμεταξύ ετοιμάζουμε τη σαλάτα μάνγκο. Βάζουμε σε ένα μπωλ το μάνγκο, τη ντομάτα,τον μαιντανό, το χυμό λεμονιών, λίγο αλάτι και ελάχιστο λαδάκι και την κρατάμε στο ψυγείο μέχρι να γίνουν οι μπριζόλες μας. Σερβίρουμε τις μπριζόλες δίπλα στη στη σαλάτα μάνγκο που ετοιμάσαμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *