Loader

Μπριζόλες με γλυκόξινη σάλτσα

2013-06-15
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 40λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

4μπριζόλες χοιρινές
Λάδι, αλατοπίπερο
Πιπέρι cajun
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
1κρεμμύδι ψιλ/νο
Λάδι
Αλατοπίπερο
1μεγάλη ντομάτα τριμμένη
6δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι ψιλ/να
1 1/2κ.σ.σόγια σος
1/2κ.γλ.ζάχαρη
1κ.γλ.ξύδι

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα σε ένα κατσαρολάκι και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να αποκτήσουμε ένα πηκτό μείγμα. Βάζουμε τις μπριζόλες σε ταψί. Ραντίζουμε με λαδάκι και πασπαλίζουμε το αλατοπίπερο και το πιπέρι Cajun. Συμπληρώνουμε λίγο νεράκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 40 λεπτά και από τις 2 πλευρές μέχρι να ροδοκοκκινήσουν. Σερβίρουμε με μια στρώση από τη σάλτσα πάνω σε κάθε μπριζόλα, πατάτες τηγανιτές ή πουρέ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *