Loader

Μπριζόλες με άρωμα Ανατολής

2013-06-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 30λ
  • Έτοιμο σε: 50λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

 

2μπριζόλες χοιρινές λαιμού

20κρεμμύδια στιφάδο καθαρισμένα

Λάδι

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ

1/2λίτρο κόκκινο κρασί

Λάδι

Αλατοπίπερο

2κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος

1κ.σ.φύλλα δενδρολίβανου

1κ.γλ.μπαχάρι

1φύλλο δάφνης

1ξυλάκι κανέλας

2γαρύφαλλα

1/2φλ.ζωμό κρέατος ή χλιαρό νερό

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα να βράσουν μέχρι να μειωθεί περίπου στο μισό. Κλείνουμε τη φωτιά και την κρατάμε στην άκρη. Σοτάρουμε την κατσαρόλα με λίγο λάδι τα κρεμμυδάκια και τις μπριζόλες να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Τα μεταφέρουμε όλα σε ένα ταψί και περιχύνουμε με τη σάλτσα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 15 λεπτά από κάθε πλευρά. Τις σερβίρουμε ζεστές με σαλτσούλα από το ταψί και συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *