Loader

Μπριζόλες με άρωμα Ανατολής

2013-06-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
  • Έτοιμο σε: 50λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Χταπόδι σουβλάκι με μελένια πλιγουροσαλάτα

Συστατικά  

 

 

2μπριζόλες χοιρινές λαιμού

20κρεμμύδια στιφάδο καθαρισμένα

Λάδι

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ

1/2λίτρο κόκκινο κρασί

Λάδι

Αλατοπίπερο

2κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος

1κ.σ.φύλλα δενδρολίβανου

1κ.γλ.μπαχάρι

1φύλλο δάφνης

1ξυλάκι κανέλας

2γαρύφαλλα

1/2φλ.ζωμό κρέατος ή χλιαρό νερό

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα να βράσουν μέχρι να μειωθεί περίπου στο μισό. Κλείνουμε τη φωτιά και την κρατάμε στην άκρη. Σοτάρουμε την κατσαρόλα με λίγο λάδι τα κρεμμυδάκια και τις μπριζόλες να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Τα μεταφέρουμε όλα σε ένα ταψί και περιχύνουμε με τη σάλτσα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 15 λεπτά από κάθε πλευρά. Τις σερβίρουμε ζεστές με σαλτσούλα από το ταψί και συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.