Loader

Μπριζολάκια με κολοκυθάκια μέλι και ginger

2013-06-11
  • Prep Time: 15λ
  • Cook Time: 40λ
  • Ready In: 55λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

Συστατικά  

 

4μπριζόλες χοιρινές λαιμού

Λάδι

Αλατοπίπερο

3κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλ/να

3κολοκυθάκια τριμμένα

1κ.σ.μέλι

1κ.γλ.ginger

2φλ.ζωμός λαχανικών

Method

Step 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμυδάκι. Τοποθετούμε δίπλα δίπλα τις μπριζόλες και αφού πάρουν χρώμα και από τις 2 πλευρές ρίχνουμε τα κολοκυθάκια, το ginger και το αλατοπίπερο. Προσθέτουμε το ζωμό και αφήνουμε να ψηθούν όλα μαζί 20 λεπτά. Ρίχνουμε το μέλι και αφού πάρει μια βράση τις μεταφέρουμε σε ταψί. Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για άλλα 20 λεπτά, 10 από κάθε πλευρά και σερβίρουμε με ρύζι ή φρέσκιες τηγανητές πατάτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *