Μπριζολάκια με κολοκυθάκια μέλι και ginger
2013-06-11- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
- Έτοιμο σε: 55λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
4μπριζόλες χοιρινές λαιμού
Λάδι
Αλατοπίπερο
3κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλ/να
3κολοκυθάκια τριμμένα
1κ.σ.μέλι
1κ.γλ.ginger
2φλ.ζωμός λαχανικών
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμυδάκι. Τοποθετούμε δίπλα δίπλα τις μπριζόλες και αφού πάρουν χρώμα και από τις 2 πλευρές ρίχνουμε τα κολοκυθάκια, το ginger και το αλατοπίπερο. Προσθέτουμε το ζωμό και αφήνουμε να ψηθούν όλα μαζί 20 λεπτά. Ρίχνουμε το μέλι και αφού πάρει μια βράση τις μεταφέρουμε σε ταψί. Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για άλλα 20 λεπτά, 10 από κάθε πλευρά και σερβίρουμε με ρύζι ή φρέσκιες τηγανητές πατάτες.