Loader

Μπριζολάκια με κολοκυθάκια μέλι και ginger

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
  • Έτοιμο σε: 55λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

Συστατικά  

 

4μπριζόλες χοιρινές λαιμού

Λάδι

Αλατοπίπερο

3κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλ/να

3κολοκυθάκια τριμμένα

1κ.σ.μέλι

1κ.γλ.ginger

2φλ.ζωμός λαχανικών

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμυδάκι. Τοποθετούμε δίπλα δίπλα τις μπριζόλες και αφού πάρουν χρώμα και από τις 2 πλευρές ρίχνουμε τα κολοκυθάκια, το ginger και το αλατοπίπερο. Προσθέτουμε το ζωμό και αφήνουμε να ψηθούν όλα μαζί 20 λεπτά. Ρίχνουμε το μέλι και αφού πάρει μια βράση τις μεταφέρουμε σε ταψί. Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για άλλα 20 λεπτά, 10 από κάθε πλευρά και σερβίρουμε με ρύζι ή φρέσκιες τηγανητές πατάτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.