Μπριζολάκια γλασαρισμένα
2013-06-11- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Χρόνος μαγειρικής: 30λ
- Έτοιμο σε: 50λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή
Συστατικά
3μπριζολάκια χοιρινά λαιμού
Λάδι
Αλατοπίπερο
2κ.σ.μέλι
1κ.σ.soya sauce
1κ.σ.μουστάρδα
1κ.γλ.balsamico
Βήματα Συνταγής
Βήμα1
Βάζουμε σε ένα μπρίκι το μέλι, το λάδι ,τη μουστάρδα, το ξύδι και τη σόγια. Το βάζουμε να ζεσταθεί λίγο ώστε να ενωθούν τα υλικά και να λιώσει το μέλι. Βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος τα μπριζολάκια και τα περιχύνουμε με το μείγμα μελιού. Τα αφήνουμε στο ψυγείο 1 ώρα ή και ολόκληρο το βράδυ. Την επομένη τα μεταφέρουμε σε ταψί και με ένα πινέλο τα αλείφουμε με τα υλικά της μαρινάδας. Τα αλατοπιπερώνουμε και τα βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220C για 15 λεπτά και άλλα 15 στους 190, αλείφοντας τα πάλι με τα υλικά της μαρινάδας. Τα σερβίρουμε ζεστά με φρέσκιες τηγανητές πατάτες.