Loader

Μπριζολάκια γλασαρισμένα

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
  • Έτοιμο σε: 50λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

  • Ρυζοσαλάτα με basmati και κοτόπουλο

Συστατικά  

 

3μπριζολάκια χοιρινά λαιμού

Λάδι

Αλατοπίπερο

2κ.σ.μέλι

1κ.σ.soya sauce

1κ.σ.μουστάρδα

1κ.γλ.balsamico

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα μπρίκι το μέλι, το λάδι ,τη μουστάρδα, το ξύδι και τη σόγια. Το βάζουμε να ζεσταθεί λίγο ώστε να ενωθούν τα υλικά και να λιώσει το μέλι. Βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος τα μπριζολάκια και τα περιχύνουμε με το μείγμα μελιού. Τα αφήνουμε στο ψυγείο 1 ώρα ή και ολόκληρο το βράδυ. Την επομένη τα μεταφέρουμε σε ταψί και με ένα πινέλο τα αλείφουμε με τα υλικά της μαρινάδας. Τα αλατοπιπερώνουμε και τα βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220C για 15 λεπτά και άλλα 15 στους 190, αλείφοντας τα πάλι με τα υλικά της μαρινάδας. Τα σερβίρουμε ζεστά με φρέσκιες τηγανητές πατάτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *