Loader

Μπουτάκια κοτόπουλου με μέλι και κάρυ

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
  • Έτοιμο σε: 60λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (2.7 / 5)

2.7 5 3
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

3 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

  • Ρυζοσαλάτα με basmati και κοτόπουλο

  • Μανιτάρια γεμιστά με κοτόπουλο και τυρί κρέμα

Συστατικά  

 

4μπουτάκια κοτόπουλου

Λάδι

Αλατοπίπερο

1/3φλ.μέλι

2κ.σ.κάρυ σκόνη

1κ.σ.μουστάρδα πικάντικη

Χυμό 1 πορτοκαλιού

4φλ.ζωμό κρέατος

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε τα μπουτάκια να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το χυμό πορτοκαλιού, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το κάρυ. Ρίχνουμε το ζωμό και το μέλι και αφήνουμε να σιγοβράσουν περίπου 40 λεπτά, μέχρι να μείνει με τη σάλτσα του. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό με τη σαλτσούλα του και για συνοδευτικό πουρέ ή κάποιο γεμιστό ζυμαρικό, όπως τα τορτελίνια και τα ραβιόλια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.