Loader

Μπουτάκια κοτόπουλου με μέλι και κάρυ

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 40λ
  • Έτοιμο σε: 60λ
Βαθμολογία

(2.7 / 5)

2.7 5 3
Βάθμολογήστε τη συνταγή

3 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

4μπουτάκια κοτόπουλου

Λάδι

Αλατοπίπερο

1/3φλ.μέλι

2κ.σ.κάρυ σκόνη

1κ.σ.μουστάρδα πικάντικη

Χυμό 1 πορτοκαλιού

4φλ.ζωμό κρέατος

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε τα μπουτάκια να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το χυμό πορτοκαλιού, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το κάρυ. Ρίχνουμε το ζωμό και το μέλι και αφήνουμε να σιγοβράσουν περίπου 40 λεπτά, μέχρι να μείνει με τη σάλτσα του. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό με τη σαλτσούλα του και για συνοδευτικό πουρέ ή κάποιο γεμιστό ζυμαρικό, όπως τα τορτελίνια και τα ραβιόλια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *