Μπουτάκια κοτόπουλου με μέλι και κάρυ
2013-06-11- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
- Έτοιμο σε: 60λ
Βαθμολογία
(2.7 / 5)
3 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
4μπουτάκια κοτόπουλου
Λάδι
Αλατοπίπερο
1/3φλ.μέλι
2κ.σ.κάρυ σκόνη
1κ.σ.μουστάρδα πικάντικη
Χυμό 1 πορτοκαλιού
4φλ.ζωμό κρέατος
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε τα μπουτάκια να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το χυμό πορτοκαλιού, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το κάρυ. Ρίχνουμε το ζωμό και το μέλι και αφήνουμε να σιγοβράσουν περίπου 40 λεπτά, μέχρι να μείνει με τη σάλτσα του. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό με τη σαλτσούλα του και για συνοδευτικό πουρέ ή κάποιο γεμιστό ζυμαρικό, όπως τα τορτελίνια και τα ραβιόλια.