Loader

Μπουρεκάκια με κιμά και χαλούμι

2013-05-31
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 25λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

Συστατικά  

 

6φύλλα κρούστας

1κρεμμύδι τριμμένο

1/2κιλό κιμάς ανάμικτος

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κ.γλ.δυόσμος

150γρ.χαλούμι ψιλ/νο

1μικρή ντομάτα τριμμένη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Ρίχνουμε τον κιμά, αλατοπιπερώνουμε και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Προσθέτουμε τη ντομάτα, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το δυόσμο. Αφήνουμε να απορροφήσει τα υγρά και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Ρίχνουμε το χαλούμι και ανακατεύουμε. Κόβουμε τα φύλλα στα 3. Λαδώνουμε κάθε κομμάτι και το διπλώνουμε στη μέση. Βάζουμε από μια κουταλιά από τη γέμιση στην άκρη και διπλώνουμε τις 2 πλαϊνές άκρες προς τα μέσα και έπειτα τυλίγουμε σε ρολό. Τα ακουμπάμε σε λαδωμένο ταψάκι και τα λαδώνουμε και αυτά ελαφρά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20-25 λεπτά περίπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *