Loader

Μπουγιουρντί με πιπεριές και μανιτάρια

2013-06-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

  • Ρυζοσαλάτα με basmati και κοτόπουλο

Συστατικά  

 

1πράσινη, 1κόκκινη,1 κίτρινη και 1 πορτοκαλί πιπεριά ψιλ/νες

1φλ.μανιτάρια σε φέτες

15ντοματίνια κομμένα στη μέση

150γρ.φέτα θρυμματισμένη

Αλατοπίπερο

Λάδι

1/2κ.γλ.μπούκοβο

2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες

1/2κ.γ.ρίγανη

1/2κ.γλ.πάπρικα

1κρεμμύδι χοντροκομμένο

 

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και τα μεταφέρουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 40 λεπτά περίπου. Το σερβίρουμε ζεστό σαν ορεκτικό ή μεζέ με ένα κρασάκι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *