Loader

Μπιφτέκια με μορταδέλα και δενδρολίβανο

2013-06-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 50λ
  • Έτοιμο σε: 1:05 ω
Βαθμολογία

(4.5 / 5)

4.5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

2 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

1/2κιλό κιμάς μοσχαρίσιος

100γρ.μορταδέλα τριμμένη

4κ.σ.γάλα

2αυγά

1κρεμμύδι τριμμένο

Αλατοπίπερο

2κ.σ.σέλινο ψιλ/νο

1φλ.φρυγανιά τρίμμα

1κλωνάρι δενδρολίβανο τα φύλλα

1φλ.κρασί και λάδι για το ταψί

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τον κιμά με όλα τα υπόλοιπα υλικά και τον πλάθουμε σε μπιφτέκια. Τα βάζουμε σε ταψί και τα ραντίζουμε με το λάδι και το κρασί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 45-50 λεπτά περίπου. Τα σερβίρουμε με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *