Loader

Μπιφτέκια με μορταδέλα και δενδρολίβανο

2013-06-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 50λ
  • Έτοιμο σε: 1:05 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (4.5 / 5)

4.5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Τρουφάκια από cookies που έμειναν

Συστατικά  

 

1/2κιλό κιμάς μοσχαρίσιος

100γρ.μορταδέλα τριμμένη

4κ.σ.γάλα

2αυγά

1κρεμμύδι τριμμένο

Αλατοπίπερο

2κ.σ.σέλινο ψιλ/νο

1φλ.φρυγανιά τρίμμα

1κλωνάρι δενδρολίβανο τα φύλλα

1φλ.κρασί και λάδι για το ταψί

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τον κιμά με όλα τα υπόλοιπα υλικά και τον πλάθουμε σε μπιφτέκια. Τα βάζουμε σε ταψί και τα ραντίζουμε με το λάδι και το κρασί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 45-50 λεπτά περίπου. Τα σερβίρουμε με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *