Μπιφτέκια με μορταδέλα και δενδρολίβανο
2013-06-10- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Χρόνος μαγειρικής: 50λ
- Έτοιμο σε: 1:05 ω
Βαθμολογία
(4.5 / 5)
2 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή
Συστατικά
1/2κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
100γρ.μορταδέλα τριμμένη
4κ.σ.γάλα
2αυγά
1κρεμμύδι τριμμένο
Αλατοπίπερο
2κ.σ.σέλινο ψιλ/νο
1φλ.φρυγανιά τρίμμα
1κλωνάρι δενδρολίβανο τα φύλλα
1φλ.κρασί και λάδι για το ταψί
Βήματα Συνταγής
Βήμα1
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τον κιμά με όλα τα υπόλοιπα υλικά και τον πλάθουμε σε μπιφτέκια. Τα βάζουμε σε ταψί και τα ραντίζουμε με το λάδι και το κρασί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 45-50 λεπτά περίπου. Τα σερβίρουμε με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.