Loader

Μπιφτέκια με καρότο και τζίντζερ

2013-06-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 40λ
  • Έτοιμο σε: 60λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

1/2κιλό μοσχαρίσιος κιμάς
Λάδι για το ταψί
Αλατοπίπερο
1καρότο τριμμένο
1κ.σ.τζίντζερ σκόνη
1κ.γλ.θυμάρι
2αυγό
4κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος
1κ.σ.ξύδι
1 1/2φλ.φρυγανιά τρίμμα

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε σε μπολ τον κιμά και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το λάδι. Ζυμώνουμε καλά να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα. Πλάθουμε μπιφτέκια σε μέγεθος της αρέσκειας σας. Τα τοποθετούμε σε ταψί και ραντίζουμε με λαδάκι και προσθέτουμε λίγο νεράκι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 35-40 λεπτά, γυρνώντας τα στο μισό του χρόνου. Σερβίρουμε τα μπιφτέκια ζεστά με φρέσκιες τηγανητές πατάτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *