Loader

Μπισκότα quaker με peaunts και φράουλα

2013-08-21
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 14λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Εύκολες φλωρεντίνες

  • Σπέσιαλ σοκολατένιος κορμός

  • Γλυκάκι με 5 υλικά

  • Τρουφάκια από cookies που έμειναν

Συστατικά  

 

1φλ.βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

1φλ.ζάχαρη

1φλ.καστανή ζάχαρη

2αυγά

1βανίλια

1 ½ φλ.αλεύρι

1πρέζα αλάτι

1κ.γλ.σόδα

2φλ.quaker

1/3φλ.peanuts χοντροτριμμένα

1/4φλ.φράουλες κατ/νες ή μαρμελάδα ή γλυκό κουταλιού χωρίς πολύ σιρόπι

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε στο μίξερ τα 2 είδη ζάχαρης με το βούτυρο. Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε και αυτά μέσα στον κάδο του μίξερ μαζί με τη βανίλια. Ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι, το αλάτι και τη σόδα. Κατεβάζουμε τον κάδο από το μίξερ και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ρίχνουμε μικρές κουταλιές από το μείγμα σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 14 λεπτά. Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσει το μείγμα. Τα διατηρούμε σε αεροστεγές κουτί για να διατηρηθούν περισσότερο καιρό φρέσκα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *