Μπισκότα quaker με peaunts και φράουλα
2013-08-21- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 14λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
1φλ.βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1φλ.ζάχαρη
1φλ.καστανή ζάχαρη
2αυγά
1βανίλια
1 ½ φλ.αλεύρι
1πρέζα αλάτι
1κ.γλ.σόδα
2φλ.quaker
1/3φλ.peanuts χοντροτριμμένα
1/4φλ.φράουλες κατ/νες ή μαρμελάδα ή γλυκό κουταλιού χωρίς πολύ σιρόπι
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε στο μίξερ τα 2 είδη ζάχαρης με το βούτυρο. Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε και αυτά μέσα στον κάδο του μίξερ μαζί με τη βανίλια. Ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι, το αλάτι και τη σόδα. Κατεβάζουμε τον κάδο από το μίξερ και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ρίχνουμε μικρές κουταλιές από το μείγμα σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 14 λεπτά. Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσει το μείγμα. Τα διατηρούμε σε αεροστεγές κουτί για να διατηρηθούν περισσότερο καιρό φρέσκα.