Loader

Μοσχαρίσια πιπεράτη τηγανιά

2013-07-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 1:30 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

  • Ρυζοσαλάτα με basmati και κοτόπουλο

Συστατικά  


600γρ.μοσχάρι κομμένο σε κύβους
Λάδι
Αλατοπίπερο
2πιπεριές Φλωρίνης ψιλ/νες
1κρεμμύδι τριμμένο
1κ.σ.μουστάρδα πικάντικη
1κ.γλ.ρίγανη
1φλ.χυμός ντομάτας
1/2φλ.κόκκινο κρασί

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το κρέας και το γυρνάμε να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε την πιπεριά , ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη. Τέλος βάζουμε τη μουστάρδα και το χυμό ντομάτας και συμπληρώνουμε νεράκι να καλύψει το κρέας. Σιγοβράζουμε περίπου 1 ½ ώρα και σερβίρουμε ζεστό με ρυζάκι ή πουρέ ή σαν μεζέ για μπύρα και κρασί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *