Μοσχαρίσια πιπεράτη τηγανιά
2013-07-10- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 1:30 ω
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
600γρ.μοσχάρι κομμένο σε κύβους
Λάδι
Αλατοπίπερο
2πιπεριές Φλωρίνης ψιλ/νες
1κρεμμύδι τριμμένο
1κ.σ.μουστάρδα πικάντικη
1κ.γλ.ρίγανη
1φλ.χυμός ντομάτας
1/2φλ.κόκκινο κρασί
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το κρέας και το γυρνάμε να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε την πιπεριά , ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη. Τέλος βάζουμε τη μουστάρδα και το χυμό ντομάτας και συμπληρώνουμε νεράκι να καλύψει το κρέας. Σιγοβράζουμε περίπου 1 ½ ώρα και σερβίρουμε ζεστό με ρυζάκι ή πουρέ ή σαν μεζέ για μπύρα και κρασί.