Loader

Μοσχαράκι μεσογειακό

2013-06-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 50λ
  • Έτοιμο σε: 1:10 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

Συστατικά  

800γρ.μοσχάρι κομμένο σε κύβους

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κ.γλ.μπούκοβο

2πιπεριές κέρατο ψιλ/νες

2πιπεριές Φλωρίνης ψιλ/νες

2ντομάτες τριμμένες

1φλ.χυμός ντομάτας

2κ.σ.φρέσκια ρίγανη

ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ

Λάδι

1κ.γλ.ρίγανη

1κ.σ.ξύδι

1/2κ.γλ.πιπέρι

1/2κ.γλ.μπαχάρι

1/2κ.γλ.κύμινο

4σκελ.σκόρδο ολόκληρες

 

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα μπολ το μοσχάρι και αφού ανακατέψουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα περιχύνουμε με αυτό το κρέας. Το αφήνουμε στο ψυγείο ολόκληρο το βράδυ. Την επόμενη βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρέας, το κρεμμύδι και τα σκόρδα από τη μαρινάδα. Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ρίχνουμε χλιαρό νερό να καλύψει καλά τα τλικά μας. Σιγοβράζουμε για 45-50 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να μείνει με τη σαλτσούλα του. Το σερβίρουμε ζεστό με συνοδευτικό της αρεσκείας μας και μπόλικη σαλτσούλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *