Loader

Μοσχάρι κοκκινιστό με fish sauce και γλυκάνισο

2013-06-09
  • Χρόνος προετοιμασίας:
  • Χρόνος μαγειρέματος: 50λ
  • Έτοιμο σε: 1:05 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

  • Ρυζοσαλάτα με basmati και κοτόπουλο

Συστατικά  

 

700gr.μοσχάρι κομμένο σε μεγάλα κομμάτια

1φλ.μανιτάρια Portobello Μικρά

2κ.γλ.γλυκάνισος

3κ.σ.λάδι

Χυμό 1 λεμονιού

Μια πρέζα ζάχαρη

2κ.γλ.ginger σκόνη

1μέτριο κρεμμύδι ψιλ/νο

1φλ.χυμός ντομάτας

1φλ.φρέσκια ντομάτα τριμμένη

3σκελ.σκόρδο λιωμένες

400ml Νερό

3κ.σ.fish sauce

1φύλλο δάφνης

Αλατοπίπερο

3καρότα μέτρια κομμένα σε ροδέλες

1/3κ.γλ.μπούκοβο (προαιρετικά)

Λίγο αλεύρι

Οδηγίες

Βήμα 1

Αλευρώνουμε τα κομμάτια του κρέατος και τα σοτάρουμε σε κατσαρόλα που έχουμε ζεστάνει το λάδι. Ρίχνουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, τα καρότα και το χυμό λεμονιού. Αλατοπιπερώνουμε πασπαλίζουμε με το γλυκάνισο, το μπούκοβο ,αν το χρησιμοποιήσουμε, το ginger και τη ζάχαρη. Ρίχνουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά και αφήνουμε να σιγοβράσει για 50 λεπτά περίπου, μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να μείνει με τη σαλτσούλα του. Το σερβίρουμε ζεστό με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.