Loader

Μοσχάρι κοκκινιστό με fish sauce και γλυκάνισο

2013-06-09
  • Χρόνος μαγειρικής: 50λ
  • Έτοιμο σε: 1:05 ω
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

700gr.μοσχάρι κομμένο σε μεγάλα κομμάτια

1φλ.μανιτάρια Portobello Μικρά

2κ.γλ.γλυκάνισος

3κ.σ.λάδι

Χυμό 1 λεμονιού

Μια πρέζα ζάχαρη

2κ.γλ.ginger σκόνη

1μέτριο κρεμμύδι ψιλ/νο

1φλ.χυμός ντομάτας

1φλ.φρέσκια ντομάτα τριμμένη

3σκελ.σκόρδο λιωμένες

400ml Νερό

3κ.σ.fish sauce

1φύλλο δάφνης

Αλατοπίπερο

3καρότα μέτρια κομμένα σε ροδέλες

1/3κ.γλ.μπούκοβο (προαιρετικά)

Λίγο αλεύρι

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Αλευρώνουμε τα κομμάτια του κρέατος και τα σοτάρουμε σε κατσαρόλα που έχουμε ζεστάνει το λάδι. Ρίχνουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, τα καρότα και το χυμό λεμονιού. Αλατοπιπερώνουμε πασπαλίζουμε με το γλυκάνισο, το μπούκοβο ,αν το χρησιμοποιήσουμε, το ginger και τη ζάχαρη. Ρίχνουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά και αφήνουμε να σιγοβράσει για 50 λεπτά περίπου, μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να μείνει με τη σαλτσούλα του. Το σερβίρουμε ζεστό με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *