Loader

Μελιτζάνες με κρούστα αυγού

2013-06-01
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

  • Ρυζοσαλάτα με basmati και κοτόπουλο

Συστατικά  

 

2μεγάλες μελιτζάνες κομμένες σε ροδέλες

Λάδι για τηγάνισμα

2κ.σ.γάλα

4κ.σ.κορν φλάουρ

2αυγά

Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Χτυπάμε με τον αυγοδάρτη πολύ καλά το γάλα, το αλατοπίπερο, τα αυγά και τον κορν φλάουρ. Βουτάμε τις ροδέλες μελιτζάνας στο μείγμα αυγού και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και από τις 2 πλευρές. Τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε αμέσως.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , , Συστατικά: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.