Μελιτζάνες με κρούστα αυγού
2013-06-01- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
2μεγάλες μελιτζάνες κομμένες σε ροδέλες
Λάδι για τηγάνισμα
2κ.σ.γάλα
4κ.σ.κορν φλάουρ
2αυγά
Αλατοπίπερο
Οδηγίες
Βήμα 1
Χτυπάμε με τον αυγοδάρτη πολύ καλά το γάλα, το αλατοπίπερο, τα αυγά και τον κορν φλάουρ. Βουτάμε τις ροδέλες μελιτζάνας στο μείγμα αυγού και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και από τις 2 πλευρές. Τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε αμέσως.