Loader

Μαυρομάτικα φασόλια με πιπεράτη σάλτσα

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 25λ
Βαθμολογία

(5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

1 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά

1/2κιλό μαυρομάτικα φασόλια βρασμένα
1κρεμμύδι ψιλ/νο
Λάδι
2φλ.χυμός ντομάτας και 1 φρέσκια μεγάλη τριμμένη στον τρίφτη
1/2κ.γλ.μπαχάρι
1κ.γλ.κανέλα
Αλατοπιπερο
1κ.γλ.πάπρικα
1κ.γλ.πιπέρι καγιέν
1/2ματσάκι μαιντανός ψιλ/νος

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Μόλις γυαλίσει προσθέτουμε το χυμό και την φρέσκια ντομάτα, όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα φασόλια και λίγο νεράκι. Αφήνουμε να σιγοβράσει περίπου 20-25 λεπτά. Μόλις η σάλτσα μας είναι έτοιμη, βάζουμε τα φασόλια σε σαλατιέρα και περιχύνουμε με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε

Κατηγορίες: Ετικέτες: Συστατικά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *