Μαροκινά κεφτεδάκια
2013-06-10- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
- Έτοιμο σε: 30λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
1/2κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
1κρεμμύδι τριμμένο
1/3φλ.φρυγανιά τρίμμα
1κ.γλ.κόλιαντρος σκόνη
1αυγό
2σκελ.σκόρδο λιωμένες
1κ.γλ.κουρκουμάς
1/2κ.γλ.πιπέρι καγιέν
1/3κ.γλ.κανέλα
1/3κ.γλ.μοσχοκάρυδο
Αλατοπίπερο
1/2κ.γλ.ginger σκόνη
Αλεύρι και λάδι για το τηγάνισμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε καλά σε ένα μπολ όλα τα υλικά. Πλάθουμε μικρά στρογγυλά κεφτεδάκια και τα αλευρώνουμε. Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τα σερβίρουμε ζεστά με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.