Loader

Μαροκινά κεφτεδάκια

2013-06-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
  • Έτοιμο σε: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

Συστατικά  

 

1/2κιλό κιμάς μοσχαρίσιος

1κρεμμύδι τριμμένο

1/3φλ.φρυγανιά τρίμμα

1κ.γλ.κόλιαντρος σκόνη

1αυγό

2σκελ.σκόρδο λιωμένες

1κ.γλ.κουρκουμάς

1/2κ.γλ.πιπέρι καγιέν

1/3κ.γλ.κανέλα

1/3κ.γλ.μοσχοκάρυδο

Αλατοπίπερο

1/2κ.γλ.ginger σκόνη

Αλεύρι και λάδι για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε καλά σε ένα μπολ όλα τα υλικά. Πλάθουμε μικρά στρογγυλά κεφτεδάκια και τα αλευρώνουμε. Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τα σερβίρουμε ζεστά με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.