Loader

Μαροκινά αυγά με ντομάτα και κύμινο

2013-06-06
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 25λ
  • Έτοιμο σε: 35λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

Συστατικά  

2κ.σ. λάδι
1 μεγάλο κρεμμύδι σε φέτες
1 πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.κύμινο
2φλ.συμπυκνωμένος  χυμό ντομάτας
4αυγά

Οδηγίες

Βήμα 1

Σωτάρουμε σε φαρδύ τηγάνι το κρεμμύδι και την πιπεριά. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τη σάλτσα και το κύμινο. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 15 λεπτά ή μέχρι να πήξει η σάλτσα. Τότε ανοίγουμε 4 τρύπες στη σάλτσα με ένα κουτάλι και σπάμε σε κάθε τρύπα από ένα αυγό. Μαγειρεύουμε 10-12 λεπτά ή μέχρι να ψηθούν τα αυγά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.