Loader

Μαριναρισμένες μπριζόλες σε μπύρα και δενδρολίβανο

2013-06-16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 40λ
Βαθμολογία

(4.3 / 5)

4.3 5 4
Βάθμολογήστε τη συνταγή

4 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

1 κίλο χοιρινές μπριζόλες λαιμού
300ml μπύρα
1.σ. δενδρολίβανο
2κ.σ. ζάχαρη μαύρη
1κ.γλ.πάπρικα ή πιπέρι καγιέν
1κ.σ. κόλιανδρο κοπανισμένο
Αλατοπίπερο
1/2φλ λάδι

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας. Τοποθετούμε τις μπριζόλες μας σε πυρίμαχο σκεύος, την μια δίπλα στην άλλη και περιχύνουμε με την μαρινάδα που ετοιμάσαμε, Αφήνουμε στο ψυγείο όλο το βράδυ και την επόμενη τις ψήνουμε μαζί με την μαρινάδα στο γκριλ του φούρνου στους 200C για 40 λεπτά γυρίζοντας τες και από τις 2 πλευρέ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *