Μαριναρισμένα χοιρινά σουβλάκια
2013-06-11- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
10χοιρινά σουβλάκια
1κ.σ.μουστάρδα Dijon
1φλ.ξύδι
Λάδι
Αλατοπίπερο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε φαρδύ και χαμηλό σκεύος τα σουβλάκια. Ανακατεύουμε τη μουστάρδα με το ξύδι και περιχύνουμε με αυτό τα σουβλάκια. Τα αφήνουμε στο ψυγείο 2 ώρες ή ολόκληρο το βράδυ. Την επομένη τα στραγγίζουμε και τα τοποθετούμε σε ταψί. Ρίχνουμε λάδι , λίγο νερό και αλατοπίπερο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά περίπου. Στο ενδιάμεσο τα γυρίζουμε κανα δυό φορές να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές.