Loader

Μαριναρισμένα χοιρινά σουβλάκια

2013-06-11
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

10χοιρινά σουβλάκια

1κ.σ.μουστάρδα Dijon

1φλ.ξύδι

Λάδι

Αλατοπίπερο

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε σε φαρδύ και χαμηλό σκεύος τα σουβλάκια. Ανακατεύουμε τη μουστάρδα με το ξύδι και περιχύνουμε με αυτό τα σουβλάκια. Τα αφήνουμε στο ψυγείο 2 ώρες ή ολόκληρο το βράδυ. Την επομένη τα στραγγίζουμε και τα τοποθετούμε σε ταψί. Ρίχνουμε λάδι , λίγο νερό και αλατοπίπερο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά περίπου. Στο ενδιάμεσο τα γυρίζουμε κανα δυό φορές να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *