Loader

Μαριναρισμένα χοιρινά σουβλάκια

2013-06-11
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Χταπόδι σουβλάκι με μελένια πλιγουροσαλάτα

Συστατικά  

 

10χοιρινά σουβλάκια

1κ.σ.μουστάρδα Dijon

1φλ.ξύδι

Λάδι

Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε φαρδύ και χαμηλό σκεύος τα σουβλάκια. Ανακατεύουμε τη μουστάρδα με το ξύδι και περιχύνουμε με αυτό τα σουβλάκια. Τα αφήνουμε στο ψυγείο 2 ώρες ή ολόκληρο το βράδυ. Την επομένη τα στραγγίζουμε και τα τοποθετούμε σε ταψί. Ρίχνουμε λάδι , λίγο νερό και αλατοπίπερο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά περίπου. Στο ενδιάμεσο τα γυρίζουμε κανα δυό φορές να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές.

Κατηγορία Συνταγής: , , Ετικέτες: , , Συστατικά: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.