Loader

Μανιτάρια και κολοκυθάκια με κρούστα

2013-06-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 10λ
Βαθμολογία

(2 / 5)

2 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

1 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

300γρ.μανιτάρια μικρά κομμένα στη μέση

4κολοκυθάκια μικρά κομμένα κατά μήκος σε φέτες

Λάδι για το τηγάνι

1φλ.αλεύρι

1φλ.φρυγανιά τρίμμα

Αλατοπίπερο

1κ.σ.σκόρδο σκόνη

1κ.σ.ρίγανη

1κ.σ.πάπρικα

2αυγά χτυπημένα

ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΣ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ

1φλ.κέτσαπ

2-3σταγόνες Tabasco

1πρέζα αλάτι

1κ.σ.λάδι

1κ.γλ.σκόρδο σκόνη

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Ανακατεύουμε σε μπολ τη φρυγανιά με το αλεύρι, το σκόρδο, την πάπρικα, τη ρίγανη και το αλάτι. Βουτάμε τα λαχανικά πρώτα στα αυγά και μετά στο μείγμα φρυγανιάς. Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και τα αφαιρούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Εντωμεταξύ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σος. Σερβίρουμε τα λαχανικά ζεστά μαζί με τη σος κέτσαπ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *