Μανιτάρια και κολοκυθάκια με κρούστα
2013-06-03- Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
Βαθμολογία
(2 / 5)
1 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
300γρ.μανιτάρια μικρά κομμένα στη μέση
4κολοκυθάκια μικρά κομμένα κατά μήκος σε φέτες
Λάδι για το τηγάνι
1φλ.αλεύρι
1φλ.φρυγανιά τρίμμα
Αλατοπίπερο
1κ.σ.σκόρδο σκόνη
1κ.σ.ρίγανη
1κ.σ.πάπρικα
2αυγά χτυπημένα
ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΣ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ
1φλ.κέτσαπ
2-3σταγόνες Tabasco
1πρέζα αλάτι
1κ.σ.λάδι
1κ.γλ.σκόρδο σκόνη
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε σε μπολ τη φρυγανιά με το αλεύρι, το σκόρδο, την πάπρικα, τη ρίγανη και το αλάτι. Βουτάμε τα λαχανικά πρώτα στα αυγά και μετά στο μείγμα φρυγανιάς. Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και τα αφαιρούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Εντωμεταξύ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σος. Σερβίρουμε τα λαχανικά ζεστά μαζί με τη σος κέτσαπ.