Loader

Λουκανικοπιτάκια hot-dogs

2013-06-01
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

  • Τρουφάκια από cookies που έμειναν

  • Muffins με μαρμελάδα και κολοκύθα

  • Brownies μερέντας χωρίς αυγά

Συστατικά  

 

1 πακ.φύλλο σφολιάτας

40 λουκανικάκια κοκτέηλ

3κσ. κέτσαπ και 3κ.σκ  μουστάρδα απαλή

2φλ.gouda τριμμένο

ελαιόλαδο για το ταψί

Οδηγίες

Βήμα 1

Απλώνω την σφολιάτα σε καθαρή επιφάνεια και κόβω σε μακρόστενα κομμάτια .Βγαίνουν περίπου 20 με 24 κομμάτια κάθε φυλλο σφολίατας. Ανακατεύω την κέτσαπ κ την μουστάρδα και απλώνω σε κάθε κομμάτι.Πασπαλίζω με το τυράκι μου κ τοποθετώ από ένα λουκανικάκι στο κέντρο. Τυλίγω μέσα στο κάθε φυλλαράκι το λουκάνικο και πιέζω λίγο περισσότερο στο κλεισιμο. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180 C και τοποθετώ κάθε hot dog με την κάτω πλευρά στο πάτο του ταψιού. Πριν τα φουρνίσουμε μπορούμε να απλώσουμε με ενα πινελάκι λίγο νερο ανακατεμένο με λαδάκι για να μην φουσκώσει πάρα πολυ η σφολιάτα μας. Καλή σας επιτυχία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.