Λουκανικοπιτάκια hot-dogs
2013-06-01- Πιάτο: Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
Βαθμολογία
(5 / 5)
2 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
1 πακ.φύλλο σφολιάτας
40 λουκανικάκια κοκτέηλ
3κσ. κέτσαπ και 3κ.σκ μουστάρδα απαλή
2φλ.gouda τριμμένο
ελαιόλαδο για το ταψί
Οδηγίες
Βήμα 1
Απλώνω την σφολιάτα σε καθαρή επιφάνεια και κόβω σε μακρόστενα κομμάτια .Βγαίνουν περίπου 20 με 24 κομμάτια κάθε φυλλο σφολίατας. Ανακατεύω την κέτσαπ κ την μουστάρδα και απλώνω σε κάθε κομμάτι.Πασπαλίζω με το τυράκι μου κ τοποθετώ από ένα λουκανικάκι στο κέντρο. Τυλίγω μέσα στο κάθε φυλλαράκι το λουκάνικο και πιέζω λίγο περισσότερο στο κλεισιμο. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180 C και τοποθετώ κάθε hot dog με την κάτω πλευρά στο πάτο του ταψιού. Πριν τα φουρνίσουμε μπορούμε να απλώσουμε με ενα πινελάκι λίγο νερο ανακατεμένο με λαδάκι για να μην φουσκώσει πάρα πολυ η σφολιάτα μας. Καλή σας επιτυχία!