Loader

Λουκανικοπιτάκια πικάντικα

2013-06-22
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
  • Έτοιμο σε: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Καλαμποκόπιτα με χόρτα και ανθότυρο

Συστατικά  

 

1/2 κρεμμύδι ψιλ/νο

1/2 πακ.σάλτσα ντομάτας

1 πιπεριά ψιλ/νη

αλατοπίπερο  θυμάρι   ρίγανη

ελαιόλαδο

20 λουκανικάκια μίνι χωριάτικα

1φλ.πεκορίνο τριμμένο

1 πακ.φύλλο κρουστας

2κ.σ.βούτυρο

1 αυγό

Οδηγίες

Βήμα 1

Σωτάρω το κρεμμυδάκι μου σε κατσαρολάκι πού έχω ζεστάμει λάδι.Ρίχνω τα λουκανικάκια και τις πιπεριές και ανακατεύω να ροδίσουν ελαφρά. Στη συνέχεια ρίχνω την σάλτσα ντομάτας,το αλατοπίπερο,το θυμάρι και τη ρίγανη, καθώς και 1/2 ποτ.νεράκι. Τα αφήνουμε να σιγοψηθούν μέχρι να μείνουν με μια πηχτή σαλτσούλα. Κόβω τα φύλλα μου στα 2 και επείτα πάλι στα 2.Λίωνω το βουτυράκι μου σε μπρίκι και βουτυρώνω ανα 2.Πασπαλίζω με 1κ.γλ.κοφτή τυράκι και τοποθετώ και ένα λουκανικάκι στην άκρη.Ρολάρω και τυλίγω τα λουκανικοπιτάκια μου,προς τα μέσα λίγο πριν το τέλος. Στο βουτυράκι που μου περίσσεψε στο μπρίκι,σπάω και ανακατεύω το αυγό. Με το μείγμα αυτό αλείφω τα πιτάκια μου. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρώμα,σε ταψί που έχω απλώσει από πριν αντικολλητική κόλλα. Καλή σας επιτυχία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.