Loader

Λουκανικάκια με σάλτσα μουστάρδας

2013-06-08
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 20λ
  • Έτοιμο σε: 30λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

20 λουκάνικα χωριάτικα μίνι

2κ.σ.λάδι

1/2φλ.κρασί λευκό

3κ.σ.μουστάρδα

2σκελ.σκόρδο

1/2κ.γλ.τσίλι σκόνη

200ml κρέμα γάλακτος

αλάτι

1κ.σ.corn flour

1/2 φλ.νερό

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε το λάδι σε κατσαρολάκι και τηγανίζουμε τα λουκανικάκια.Σβήνουμε με το κρασί. Ρίχνουμε το νεράκι μας και αφήνουμε να πάρουν μια βράση. Προσθέτουμε το αλάτι, το σκόρδο,το τσίλι και τη μουστάρδα και ανακατεύουμε. Βάζουμε το corn flour σε μπωλάκι και ανακατεύουμε με μερικές κουταλιές από το ζουμάκι του φαγητού μας καλά για να μην σβωλιάσει. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος στο κατσαρολάκι,ανακατεύουμε και ρίχνουμε το μείγμα του corn flour. Ανακατεύουμε καλά και το αποσυρούμε από τη φωτιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *