Λουκανικάκια με σάλτσα μουστάρδας
2013-06-08- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
- Έτοιμο σε: 30λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
20 λουκάνικα χωριάτικα μίνι
2κ.σ.λάδι
1/2φλ.κρασί λευκό
3κ.σ.μουστάρδα
2σκελ.σκόρδο
1/2κ.γλ.τσίλι σκόνη
200ml κρέμα γάλακτος
αλάτι
1κ.σ.corn flour
1/2 φλ.νερό
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε το λάδι σε κατσαρολάκι και τηγανίζουμε τα λουκανικάκια.Σβήνουμε με το κρασί. Ρίχνουμε το νεράκι μας και αφήνουμε να πάρουν μια βράση. Προσθέτουμε το αλάτι, το σκόρδο,το τσίλι και τη μουστάρδα και ανακατεύουμε. Βάζουμε το corn flour σε μπωλάκι και ανακατεύουμε με μερικές κουταλιές από το ζουμάκι του φαγητού μας καλά για να μην σβωλιάσει. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος στο κατσαρολάκι,ανακατεύουμε και ρίχνουμε το μείγμα του corn flour. Ανακατεύουμε καλά και το αποσυρούμε από τη φωτιά.