Loader

Λουκανικάκια με σάλτσα μουστάρδας

2013-06-08
  • Prep Time: 10λ
  • Cook Time: 20λ
  • Ready In: 30λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

  • Ρυζοσαλάτα με basmati και κοτόπουλο

Συστατικά  

 

20 λουκάνικα χωριάτικα μίνι

2κ.σ.λάδι

1/2φλ.κρασί λευκό

3κ.σ.μουστάρδα

2σκελ.σκόρδο

1/2κ.γλ.τσίλι σκόνη

200ml κρέμα γάλακτος

αλάτι

1κ.σ.corn flour

1/2 φλ.νερό

Method

Step 1

Βάζουμε το λάδι σε κατσαρολάκι και τηγανίζουμε τα λουκανικάκια.Σβήνουμε με το κρασί. Ρίχνουμε το νεράκι μας και αφήνουμε να πάρουν μια βράση. Προσθέτουμε το αλάτι, το σκόρδο,το τσίλι και τη μουστάρδα και ανακατεύουμε. Βάζουμε το corn flour σε μπωλάκι και ανακατεύουμε με μερικές κουταλιές από το ζουμάκι του φαγητού μας καλά για να μην σβωλιάσει. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος στο κατσαρολάκι,ανακατεύουμε και ρίχνουμε το μείγμα του corn flour. Ανακατεύουμε καλά και το αποσυρούμε από τη φωτιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *