Loader

Λουκάνικα Φρανκφούρτης με μαρμελάδα πορτοκάλι

2013-07-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 25λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

Συστατικά  

8λουκάνικα Φρανκφούρτης

1/2φλ.μαρμελάδα πορτοκάλι

1/2φλ.μουστάρδα

1κ.σ.ηλιέλαιο

1κ.γλ.σκόρδο σκόνη

1κ.σ.σόγια σος

2κ.γλ.σκόνη ginger

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τα λουκάνικα σε ένα μπολ και βουτάμε μέσα τα λουκάνικα να πάει παντού το μείγμα. Τα ακουμπάμε σε ένα ταψί στρωμένο με αλουμινόχαρτο και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20-25 λεπτά. Τα σερβίρουμε ζεστά μαζί με κρύα μπύρα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *