Loader

Λουκάνικα με λαχανάκια Βρυξελλών

2013-06-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

Συστατικά  

400γρ.λαχανάκια Βρυξελλών βρασμένα
200γρ.λουκάνικο της αρεσκείας μας
Λάδι
Αλατοπίπερο
1μικρό κρεμμύδι σε φέτες
1σκελ.σκόρδο ψιλ/νη
1μικρή ντομάτα κομμένη σε κυβάκια

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε το λουκάνικα και τα λαχανάκια και χαμηλώνουμε λίγο τη φωτιά. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε την ντομάτα. Αφήνουμε να σιγοψηθεί το φαγάκι μας με το ζουμί που θα βγάλει η ντομάτα και να μείνει με το λαδάκι του, περίπου 20 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.