Loader

Λικέρ Μανταρίνι

2013-05-30
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 4
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

4 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Σπιτική λεμονάδα με λεβάντα

  • Λευκή σαγκρία με πεπόνι και αγγούρι

  • Ζηλευτή λεμονάδα με αγγούρι

  • Ρόφημα για την κατακράτηση από βότανα

  • Sassy Water

Συστατικά

  • 20 μανταρίνια μικρά
  • 20 γαρύφαλλα
  • 1 1/2 λίτρο τσίπουρο
  • 300 γρ. ζάχαρη
  • 2 1/2 ποτήρια νερό

Method

Step 1

Πλένουμε τα μανταρίνια, τα τρυπάμε γύρω γύρω με ένα πιρούνι και καρφώνουμε ένα γαρύφαλλο σε κάθε μανταρίνι. Τα αφήνουμε το λιγότερο 15 ημέρες σε γυάλινο βάζο μαζί με το αλκοόλ. Φτιάχνουμε το σιρόπι (βράζουμε την ζάχαρη με το νερό), σουρώνουμε το αλκοόλ και το ενώνουμε με το σιρόπι. Το λικέρ μας είναι έτοιμο για σερβίρισμα. Καλή επιτυχία!

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: Συστατικά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *