Loader

Λεμονάτο κοτόπουλο με πράσα και μανιτάριαΑναφορά Κατάχρησης

2013-06-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 45λ
  • Έτοιμο σε: 60λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

1κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες

Χυμό 1 λεμονιού

1φλ.μανιτάρια σε φέτες

4πράσα κομμένα σε ροδέλες

Λάδι

Αλατοπίπερο

1 ½ φλ.ζωμός κοτόπουλου

1φλ.ανάμικτα λαχανικά ή μόνο αρακάς

1κ.σ.φρέσκο θυμάρι

2κ.σ.μουστάρδα πικάντικη

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε λάδι σε μια φαρδιά κατσαρόλα και σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά τα πράσα και τα μανιτάρια. Βάζουμε όμορφα τις μερίδες του κοτόπουλου, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το θυμάρι. Ρίχνουμε τα ανάμικτα λαχανικά και το χυμό λεμονιού ανακατεμένο με τη μουστάρδα. Προσθέτουμε το ζωμό και αφήνουμε να σιγοβράσει για περίπου 45 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο και να μείνει με τη σαλτσούλα του. Το σερβίρουμε ζεστό σκέτο ή με κάποιο πιλαφάκι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *