Loader

Κότσι με μανιτάρια και θυμάρι

2013-06-14
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 2:00 ω
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

2κότσια χοιρινά μέτρια
Λάδι
Αλατοπίπερο
1φλ.μανιτάρια σε φέτες
3καρότα κομμένα σε ροδέλες
3σκελ.σκόρδο ολόκληρες
1φλ.λευκό κρασί
1κ.γλ.θυμάρι
Τα φυλλαράκια από 1 κλαδάκι δενδρολίβανο
2φλ.ζωμό κρέατος

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε τα κότσια στη γάστρα και τριγύρω τοποθετούμε τα μανιτάρια, τα καρότα και το σκόρδο. Ρίχνουμε λαδάκι , το κρασί και το ζωμό του κρέατος. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το δενδρολίβανο και το θυμάρι. Κλείνουμε το καπάκι και σιγοψήνουμε στο φούρνο στους 220C για 2 ώρες τουλάχιστον μέχρι να μείνει με το λαδάκι του. Σερβίρουμε με πουρέ πατάτας και ξινολάχανο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *