Κότσι με μανιτάρια και θυμάρι
2013-06-14- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Χρόνος μαγειρικής: 2:00 ω
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή
Συστατικά
2κότσια χοιρινά μέτρια
Λάδι
Αλατοπίπερο
1φλ.μανιτάρια σε φέτες
3καρότα κομμένα σε ροδέλες
3σκελ.σκόρδο ολόκληρες
1φλ.λευκό κρασί
1κ.γλ.θυμάρι
Τα φυλλαράκια από 1 κλαδάκι δενδρολίβανο
2φλ.ζωμό κρέατος
Βήματα Συνταγής
Βήμα1
Βάζουμε τα κότσια στη γάστρα και τριγύρω τοποθετούμε τα μανιτάρια, τα καρότα και το σκόρδο. Ρίχνουμε λαδάκι , το κρασί και το ζωμό του κρέατος. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το δενδρολίβανο και το θυμάρι. Κλείνουμε το καπάκι και σιγοψήνουμε στο φούρνο στους 220C για 2 ώρες τουλάχιστον μέχρι να μείνει με το λαδάκι του. Σερβίρουμε με πουρέ πατάτας και ξινολάχανο.