Κόκκινο λάχανο σαλάτα με ροκφόρ και φουντούκια
2013-07-03- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία
(5 / 5)
4 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
2φλ.κόκκινο λάχανο ψιλ/νο
3κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί
2κ.σ.καστανή ζάχαρη
Αλατοπίπερο
2κ.σ. φουντούκια ψιλοτριμμένα
150γρ.ροκφόρ θρυματισμένο
2κ.σ. λάδι
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζω το ξύδι και τη ζάχαρη σε αντικολλητικό σε χαμηλή φωτιά μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Ρίχνω το λάχανο και ανακατεύω. Το αφήνω να σιγοψηθεί, περίπου 15 λεπτά. Αλατοπιπερώνω και ρίχνω το λαδάκι. Αποσύρω από τη φωτιά και πασπαλίζω με το θρυματισμένο τυράκι και τα φουντούκια.