Loader

Κροκέτες με κιμά και μανιτάρια

2013-06-04
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Σπέσιαλ σοκολατένιος κορμός

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

Συστατικά  

1μπωλ κιμά( που περίσσεψε από τα αγαπημένα μας μακαρόνια με κιμά)
250γρ.μανιτάρια πολτοποιημένα στο multi
2αυγά
Λάδι για το τηγάνισμα
Αλατοπίπερο
1κρεμμύδι τριμμένο
3κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος
1/2κ.γλ.σόδα μαγειρική
2/3φλ.φρυγανιά τρίμμα
1/2φλ.γραβιέρα τριμμένη
1κ.γλ.κόλιανδρος κοπανισμένος
Αλεύρι για το πασπάλισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπωλ τον κιμά, τον μαιντανό, τον κόλιανδρο, το κρεμμύδι, την φρυγανιά, τη σόδα, το τυρί, τα αυγά, τα μανιτάρια και το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε καλά με τα χέρια. Πλάθουμε μικρά στρογγυλά κεφτεδάκια. Βάζουμε αλεύρι σε ένα πιάτο και αλευρώνουμε τις κροκέτες μας. Τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι από όλες τις πλευρές και τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Σερβίρουμε τις κροκέτες ζεστές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.