Loader

Κροκέτες καλαμποκιού

2013-06-04
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

  • Μπισκότα με γκούντα και δενδρολίβανο

  • Κράκερς ολικής άλεσης με ξινόγαλα

  • Ψητές τυροκροκέτες με μπαγιάτικο ψωμί

  • Σκορδόψωμα με τυρί και μαϊντανό από ζύμη πίτας

Συστατικά  

1κονσέρβα καλαμπόκι στραγγισμένο
4φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλ/να
1σκελίδα σκόρδο λιωμένη
3κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος
5κ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2κ.γλ.μπέικιν πάουντερ
1αυγό
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.κάρυ
Λάδι για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το καλαμπόκι σε ένα μπολ και με ένα πιρούνι το πατάμε ελαφρά. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι. Βάζουμε στο τηγάνι το λάδι να κάψει και ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα να τηγανιστούν καλά από όλες τις πλευρές. Βγάζουμε τις κροκέτες σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τις σερβίρουμε ζεστές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.