Loader

Κριτσίνια μπύρας πολύσπορα

2013-06-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Πασχαλινό ψωμί γεμιστό με παπαρουνόσπορο

  • Τυρόψωμο ολικής άλεσης με καρύδια και ξερά σύκα

  • Πικάντικη φοκάτσια ολικής άλεσης

  • Καλαμποκόψωμο με κολοκυθάκια και pesto

  • Ψωμί caprese

Συστατικά

1/2φλ.λάδι
1φλ.μπύρα
1φλ.καλαμποκάλευρο
Αλάτι
Αλεύρι όσο πάρει
Ηλιόσπορος, σουσάμι για το ψήσιμο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά σε μεγάλο μπωλ, εκτός από τα σπόρια. Τα πλάθουμε σε μορφή κριτσινιών μακρόστενων ή ότι άλλο σχήμα θέλετε. Βάζουμε τον ηλιόσπορο και το σουσάμι σε ένα πιάτο και στριφογυρίζουμε εκεί μέσα κάθε κριτσίνι που ετοιμάζουμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 35-40 λεπτά πάνω σε λαδόκολλα και συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσει το ζυμάρι μας. Φυλάσσονται σε αεροστεγές μέρος αρκετές μέρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *