Loader

Κριτσίνια με παρμεζάνα και καρότο

2013-06-05
  • Prep Time: 20λ
  • Cook Time: 20λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Πασχαλινό ψωμί γεμιστό με παπαρουνόσπορο

  • Τυρόψωμο ολικής άλεσης με καρύδια και ξερά σύκα

  • Πικάντικη φοκάτσια ολικής άλεσης

  • Καλαμποκόψωμο με κολοκυθάκια και pesto

  • Ψωμί caprese

Συστατικά

350γρ.αλεύρι
1φλ.λάδι
Αλατοπίπερο
1φλ.κρασί
1καρότο μεγάλο τριμμένο
150γρ.παρμεζάνα τριμμένη
1/2κ.γλ.αμμωνία
1/2κ.γλ.σόδα

Method

Step 1

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ, αφήνοντας το αλεύρι για το τέλος. Πλάθουμε μέχρι να αποκτήσουμε μια ομοιόμορφη και εύπλαστη ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια. Απλώνουμε λαδόκολλα σε μεγάλο ταψί φούρνου και σχηματίζουμε μακρόστενα ή στρογγυλά κριτσίνια. Τα ακουμπάμε στη λαδόκολλα με μικρή απόσταση μεταξύ τους και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 18-20 λεπτά.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , , Συστατικά: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *