Loader

Κριτσίνια καρότου

2013-06-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Πασχαλινό ψωμί γεμιστό με παπαρουνόσπορο

  • Τυρόψωμο ολικής άλεσης με καρύδια και ξερά σύκα

  • Πικάντικη φοκάτσια ολικής άλεσης

  • Καλαμποκόψωμο με κολοκυθάκια και pesto

  • Ψωμί caprese

Συστατικά

350γρ.αλεύρι
1φλ.λάδι
Αλατοπίπερο
1φλ.κρασί
1καρότο μεγάλο τριμμένο
4κ.σ.άνηθο ψιλ/νο
1κ.γλ.ρίγανη
1/2κ.γλ.αμμωνία
1/2κ.γλ.σόδα

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο και βαθύ μπωλ. Το αλεύρι το αφήνουμε για το τέλος ώστε να το προσθέσουμε στο τέλος σιγά σιγά μέχρι να αποκτήσουμε μια ομοιόμορφη ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια. Πλάθουμε μακρόστενα κριτσίνια ή ότι άλλο σχήμα θέλουμε και τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 18-20 λεπτά.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , Συστατικά: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.