Loader

Κριτσίνια καλαμποκιού

2013-06-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 40λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 20λ
Βαθμολογία

(3.6 / 5)

3.6 5 5
Βάθμολογήστε τη συνταγή

5 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά

500γρ.αλεύρι καλαμποκιού
200γρ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Αλάτι
1κ.γλ.μαγιά ξερή
1κ.γλ.ζάχαρη
100ml γάλα
200ml ηλιέλαιο
200ml νερό

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το νερό σε ένα μπουκαλάκι που έχουμε τρυπήσει ελαφρά τον πάτο σε ένα 2 σημεία. Ανακατεύουμε σε μπωλ όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα αφήνουμε να σταθούν περίπου μισή ώρα. Πλάθουμε μακρόστενα ή ότι άλλο σχήμα θέλουμε κριτσίνια και τα τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε καλύψει με λαδόκολλα. Ραντίζουμε με το ζαχαρόνερο και πασπαλίζουμε λίγο καλαμποκάλευρο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 20 λεπτά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *