Loader

Κριτσίνια καλαμποκιού με μπύρα

2013-06-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 25λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (4.2 / 5)

4.2 5 5
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

5 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Πασχαλινό ψωμί γεμιστό με παπαρουνόσπορο

  • Τυρόψωμο ολικής άλεσης με καρύδια και ξερά σύκα

  • Πικάντικη φοκάτσια ολικής άλεσης

  • Καλαμποκόψωμο με κολοκυθάκια και pesto

  • Ψωμί caprese

Συστατικά

1φλ.λάδι
1φλ.καλαμποκάλευρο
1φλ.μπύρα
1κ.γλ.αλάτι
1κ.γλ.μπέικιν πάουντερ
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις (όσο πάρει για μια μαλακή ζύμη)

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπωλ, μέχρι να αποκτήσουμε μια μαλακή ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια. Τοποθετούμε λαδόκολλα σε μεγάλο ταψί φούρνου και πλάθουμε κριτσίνια στο σχήμα της προτίμησης μας, εμένα μου αρέσουν μακρόστενα. Τα βάζουμε στο ταψί σε μικρή απόσταση το ένα από το άλλο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 20-25 λεπτά.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , Συστατικά: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *