Loader

Κρακεράκια με μους ζαμπόν

2013-07-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Σπέσιαλ σοκολατένιος κορμός

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

Συστατικά  

Κρακεράκια της επιλογής σας
2κ.σ.βούτυρο
150ml κρέμα γάλακος
Πιπέρι
100γρ.γκούντα
150γρ.ζαμπόν

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε στο multi το ζαμπόν, το τυρί, την κρέμα γάλακτος, το βούτυρο και το πιπέρι και τα πολτοποιούμε. Μεταφέρουμε το μείγμα μας σε κορνέ και γαρνίρουμε τα κρακεράκια . Τα βάζουμε σε πιατέλα και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *