Loader

Κρέπες με ζαμπόν,τσένταρ και εστραγκόν

2013-07-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

 

Συστατικά  


100γρ.αλεύρι μπλέ
Αλάτι
Ζάχαρη
1 αυγό
1φλ.γάλα
βούτυρο
8κ.σ.cheddar τριμμένο
200γρ.ζαμπόν ψιλ/νο
3κ.σ.εστραγκόν
Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το αλεύρι, με το αυγό το γάλα, μια πρέζα αλάτι και μια πρέζα ζάχαρη. Ετοιμάζουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα χωρίς σβώλους. Λιώνουμε βούτυρο σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε μια γεμάτη κουταλιά από το μείγμα. Ανακινούμε κυκλικά το τηγάνι να πάει παντού του μείγμα και σιγοψήνουμε καλά τη μια πλευρά. Αναποδογυρίζουμε την κρέπα και ρίχνουμε στη μισή κρέπα μας από μια κουταλιά τυρί και μια ζαμπόν. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με λίγο εστραγκόν. Αφήνουμενα λιώσει το τυράκι και κλείνουμε στη μέση την πλευρά που δεν βάλαμε γέμιση. Έπειτα φέρνουμε τις 2 άκρες προς τα μέσα και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *