Loader

Κουνουπιδολουκουμαδάκια σκορδάτα

2013-06-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος:
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

  • Ρυζοσαλάτα με basmati και κοτόπουλο

Συστατικά  

 

1μικρό κουνουπίδι ελαφρά βρασμένο και κομμένο σε τουφίτσες

Λάδι για το τηγάνισμα

ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΛΌ

1φλ.αλεύρι

1/2κ.γλ.μπέικιν πάουντερ

Αλάτι

1/2κ.γλ.σκόρδο σκόνη

1κ.γλ.κύμινο

 

 

Νερό όσο πάρει για να αποκτήσουμε ένα ρευστό πηχτό χυλό

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το αλεύρι σε ένα μπολ με όλα τα υπόλοιπα υλικά και τελευταίο το νερό. Ανακατεύουμε καλά και βουτάμε ένα ένα τα τουφάκια από το κουνουπίδι. Τα ρίχνουμε σε ζεστό λάδι και τα τηγανίζουμε από όλες τις πλευρές. Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα μεταφέρουμε σε πιατέλα για να σερβίρουμε. Τρώγονται ζεστά, σκέτα , με κάποιο ντιπ της αρεσκείας μας ή σαν συνοδευτικό κρέατος ή ψαρικών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *