Loader

Κουνουπιδολουκουμαδάκια σκορδάτα

2013-06-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής:
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

1μικρό κουνουπίδι ελαφρά βρασμένο και κομμένο σε τουφίτσες

Λάδι για το τηγάνισμα

ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΛΌ

1φλ.αλεύρι

1/2κ.γλ.μπέικιν πάουντερ

Αλάτι

1/2κ.γλ.σκόρδο σκόνη

1κ.γλ.κύμινο

 

 

Νερό όσο πάρει για να αποκτήσουμε ένα ρευστό πηχτό χυλό

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε το αλεύρι σε ένα μπολ με όλα τα υπόλοιπα υλικά και τελευταίο το νερό. Ανακατεύουμε καλά και βουτάμε ένα ένα τα τουφάκια από το κουνουπίδι. Τα ρίχνουμε σε ζεστό λάδι και τα τηγανίζουμε από όλες τις πλευρές. Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα μεταφέρουμε σε πιατέλα για να σερβίρουμε. Τρώγονται ζεστά, σκέτα , με κάποιο ντιπ της αρεσκείας μας ή σαν συνοδευτικό κρέατος ή ψαρικών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *