Loader

Κουνουπίδι σαλάτα με σάλτσα αντζούγιας

2013-06-24
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Χταπόδι σουβλάκι με μελένια πλιγουροσαλάτα

  • Ρυζοσαλάτα με basmati και κοτόπουλο

 

Συστατικά  

 

1/2κιλό κουνουπίδι κομμένο σε φουντάκια και βρασμένο

2κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος

Ελιές της αρεσκείας μας

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ

6φιλετάκια αντζούγιας

3σκελ.σκόρδο

1κ.σ.κουκουνάρι καβουρδισμένο

1/3φλ.λάδι

2κ.σ.ξύδι

Αλατοπίπερο

 

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε βαθύ μπολ το κουνουπίδι. Χτυπάμε στο multi όλα τα υλικά για τη σάλτσα και περιχύνουμε με αυτό τη σαλάτα. Διασκορπίζουμε τις ελιές και πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *