Loader

Κουλούρια με ξερά σύκα και καρύδια

2013-06-23
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 12λ
  • Έτοιμο σε: 30λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά

2αυγά

1φλ.αραβοσιτέλαιο

1 ½ φλ.ζάχαρη

1κ.γλ.σόδα φαγητού

1βανίλια

1φλ.καρύδια τριμμένα

8ξερά σύκα ψιλ/να

3φλ.αλεύρι

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά με τα χέρια. Πλάθουμε σε κουλούρια μεγέθους της αρεσκείας μας, εγώ τα κάνω στο μέγεθος ενός καρυδιού περίπου και τα πιέζω έπειτα να πλατύνουν. Τα ακουμπάμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 12 λεπτά περίπου. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα μεταφέρουμε σε πιατέλα για να σερβίρουμε. Μπορούμε να τα φυλάξουμε σε αεροστεγές δοχείο μέχρι και 1 βδομάδα.

Κατηγορίες: Ετικέτες: , , Συστατικά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *