Loader

Κουλούρια με ξερά σύκα και καρύδια

2013-06-23
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 12λ
  • Έτοιμο σε: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Εύκολες φλωρεντίνες

  • Σπέσιαλ σοκολατένιος κορμός

  • Γλυκάκι με 5 υλικά

  • Τρουφάκια από cookies που έμειναν

Συστατικά

2αυγά

1φλ.αραβοσιτέλαιο

1 ½ φλ.ζάχαρη

1κ.γλ.σόδα φαγητού

1βανίλια

1φλ.καρύδια τριμμένα

8ξερά σύκα ψιλ/να

3φλ.αλεύρι

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά με τα χέρια. Πλάθουμε σε κουλούρια μεγέθους της αρεσκείας μας, εγώ τα κάνω στο μέγεθος ενός καρυδιού περίπου και τα πιέζω έπειτα να πλατύνουν. Τα ακουμπάμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 12 λεπτά περίπου. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα μεταφέρουμε σε πιατέλα για να σερβίρουμε. Μπορούμε να τα φυλάξουμε σε αεροστεγές δοχείο μέχρι και 1 βδομάδα.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , , Συστατικά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *