Loader

Κοτόπουλο με chorizo και μπαρμπουνοφάσουλα

2013-06-09
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 40λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

4κ.σ.λάδι

1μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο

2σκελ.σκόρδο λιωμένες

Μια πρέζα μπούκοβο

120γρ.ισπανικό λουκάνικο chorizo κομμένο σε ροδέλες

1πιπεριά Φλωρίνης ψιλ/νη

3μπούτια  κοτόπουλο

2φλ.χυμός ντομάτας

1μεγάλη φρέσκια ντομάτα τριμμένη

Μια πρέζα ζάχαρη

300ml ζωμός κοτόπουλου

1/2ματσάκι μαϊντανός ψιλ/νος

2φλ.μπαρμπουνοφάσουλα κατ/να

 

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Τοποθετούμε τις μερίδες του κοτόπουλου και συνεχίζουμε το σοτάρισμα να πάρει χρώμα το κρέας από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε τα 2 είδη ντομάτας, την ζάχαρη και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε το chorizo,τα μπαρμπουνόφασουλα, την πιπεριά, τον μισό μαϊντανό και 1 φλιτζάνι νερό χλιαρό. Αφήνουμε να σιγομαγειρευτούν για 40 λεπτά, μέχρι να ψηθεί το φαγητό και να μείνει με τη σαλτσούλα του. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό με μπόλικο φρεσκοκομμένο μαϊντανό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *