Loader

Κοτόπουλο με τσίλι μέλι και μελιτζάνα

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 40λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
  • Έτοιμο σε: 60λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

 

Συστατικά  

1κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
1μελιτζάνα κομμένη σε κυβάκια
1ντομάτα κομμένη σε κυβάκια & 4 φέτες ντομάτας
Λάδι αλατοπίπερο
1κ.γλ.μπούκοβο ή τσίλι τριμμένο
1κ.σ.μέλι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα μπολ τη μελιτζάνα, τη ντομάτα, το τσίλι, το μέλι και το αλατοπίπερο και τα ραντίζουμε με μπόλικο λάδακι. Τα αφήνουμε στην άκρη να μαριναριστούν για 30 λεπτά. Βάζουμε λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου να πάρουν χρώμα και από όλες πλευρές και να ψηθούν περίπου 30 λεπτά συνολικά. Στο ίδιο τηγάνι βάζουμε τα μαριναρισμένα υλικά και τα σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν περίπου 20 λεπτά. Σερβίρουμε το κοτόπουλο και δίπλα την σαλάτα μελιτζάνας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.